Twinso Body Part Kjole Undertøj Kvinder Organ Shaperen Glider Backless Springet g-streng Sexet Bh med Wire Talje Træner Shapewear

kr97.39

Kvinders Intimates

Varebeskrivelse


Funktioner

360° SLANKERE MAVE KONTROL SHAPEWEAR: den bodysuit talje cincher vedtager nyeste non-marking lim teknologi er designet til specielt at forme midsection med målrettede firma mave kontrol og taljen skrumpe og tilbage støtte til at fremhæve dine smukke feminal silhuet.Du vil se film med undertekster ved at bære denne sexet heldragt.

SEXET MODE V-HALS BODYSUIT:vores tank top shaper bruge klassisk lav V halsudskæring design,vise din charmerende kravebenet.Og det har brystet puden inde,kan være praktisk, et stykke outwear direkte uden at bære din egen bh,lad dine bryster til at se mere smuk og naturlig,at vise din sexede timeglas figur,og det er også en lingeri, shapewear,kan perfekt gemmer sig under din daglige tøj.

HUD-FRIENDLY & COMFORTABLE TALJE TRÆNER:det ene stykke shapewear vest er lavet af top kvalitet Nylon+Spandex blandet stof,det er super blød og elastisk,let og åndbar,fleksibel og holdbar,og det er ikke let at deformere og krympe ved vask.Også det har ikke stål knogler eller ledninger insider,der er meget behageligt og sundt at bære hver dag.

PRAKTISK BRUG ORGAN SHAPEREN: taljen cincher korset har 2 tynde justerbare, elastiske stropper,hjælpe med at tilpasse til at passe din krop perfekt,både på lang overkrop og korte overkrop ville passe godt.

STILFULD SØMLØS TALJE TRIMMER TOPPE:denne full body shaping bodycon er alle omkring problemfri godt lavet,det kan pakke dine fuld mave & ryg med høj kompression,hjælper til at udjævne din mave,holde din mave i,reducere din talje,til at omforme din skønhed.Det er også usynlig under dit daglige outfits,ingen vil vide, at du har det på,men kan mærke, at du er leder og føler sig mere hel.

Specifikationer

Køn: Kvinder

Farve: Sort, Abrikos

Materiale: 83% Polyester + 17% Spandex

Størrelse: S , M, L, XL

Vægt: 250g

Package List

1 * Women Body Glide undertøj

Størrelsen Guider

hvis du ikke kan vælge den størrelse , skal du kontakte sælgeren , kan vi rådgive størrelse passer til dig , tak !

STØRRELSE CHART

Størrelse

Bust

Højde

RUC Størrelse

EU Størrelse

Cup

CM

tommer

S(32)

32A 32B 32C 34A

70A 70B 70C 75A

55-58

21.6-22.8

42-44

32-36

M(34)

34B 34C 34D 36A

75B 75C 75D 80A

58-61

22.8-24.1

44-46

36-40

L(36)

36B 36C 36D 38A 38B 40A

80B 80C 80D 85A 85B 90A

60-63

23.6-24.8

46-48

40-44

XL(38)

38C 38D 40B 40C

85C 85D 90B 90C

62-65

24.4-25.6

48-50

44-46

hvis du er i mellem størrelse ,anbefaler vi den store størrelse til dig ,tak !

Produkt Billeder

Varm Tip

1. Kan du gøre drop shipping?

vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os.Men du bør lade os en note, at Du ikke omfatter indtægter.Dette er for Drop Shipping!og så vil vi i henhold til din anmodning om at sende pakken.

2. Hvordan kan spore min pakke?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en ( Kopieret til browseren for at åbne ).

3. Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, bedes du kontakte os først ,så vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så din pakke bliver beskyttet ved www.phyto.dk

Betaling

1.Vi accepterer Paypal, Spærrede, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney, bankoverførsel, kreditkort og enhver kan du betale på www.phyto.dk.

2. Spærrede er det bedste, sikre betaling for dig.

3.Dette er betaling hjælp : http://help.www.phyto.dk/categories_Payment.html.(Kopieret til browseren for at åbne) 4. Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os.

Forsendelse

1. Vi vil sende varer inden for 3-5 dage, når systemet bekræfter købere betaling.

2. Vi vil refundere køberne, hvis købere returnere varer inden for 15 dage efter købere modtagelse af varer af enhver årsag.Men køberne skal bære den tilbage shipping fragt og sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

3. Varer sendes med www.phyto.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket, nå ud til de fleste lande inden for 15 til 35 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 60 dage.

4. Hvis du ønsker at få varen hurtigere, bedes du kontakte os for at betale ekstra fragt, vi kan tilbyde dig følgende hurtigere og billigere forsendelse måder: DHL, EMS, Fedex.Via disse måder, du kan få posten inden for 5-7 hverdage.

Venligst bemærk: på Grund af customes og vejr, måske nogle gange vil det forsinke et stykke tid, men vi vil forlænge leveringstiden for dig, så vent nogle mere tid tålmodigt.

Tilbagebetaling & Retur

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Emne Materiale 83%Polyester+17%Spandex ,blød bomuld Cup ,åndbar super stretchy
Element Type Tøj & Tilbehør-Beklædning til Kvinder-Intime-Shaper
Stof Type Klædes
Dekoration INGEN
Mærke 2Twinso
Seksuelt Suggestive No
Item Funktion push up bryst,talje slankende,mave kontrol,høj elastisk,organ shaperen
Element Navn Heldragt, Ryg-Justerbar Rem Soft Cup Bh Shapewear Smutter
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Farve Abrikos , Sort ,hvid . organ Shaperen , shapewear , fuld Slip
Model-Nummer LT041
Kontrol Niveau Medium
Materiale Spandex
Køn KVINDER
Sjofelt Billede No
cinta modeladora fajas reductoras y modeladoras,podkoszulka damska,cinta modeladora
Vare egnet til folk kvinder,kvinder,kvinder,piger,miss slankning taljen sexet røv hip enhancers
Shapewear Bodyer
Item Størrelse S , M , L , XL ( Små,Mellem,Store,Plus Size )
Tykkelse STANDARD
Item passer til Lejligheden kvindelige sædvanlige slid,arbejder,bryllup,fest,bold -, aften -, bride maid,dancing

Relaterede varer