Høj Kvalitet, Sort Læder Armbånd Træ-Små Ure Til Kvinder Billige Designer Damer Mode Håndled Pige Ure Smykker 2018

kr159.43

Ure

Varebeskrivelse


Bemærk Hej ven !Tak for dit besøg min butik.Alle kunder, der køber ure i butikken vil modtage en smuk gave .Føler Træ Ure er et bæredygtigt projekt, der er miljøbevidst.For hvert køb af et ur, vi planter et træ .Lad os bidrage til beskyttelse af miljøet.

1) Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget !! 2) Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak! 4) Din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes,Hvis du er tilfreds med købet, og vores service,bedes du tage et minut til at give os positiv feedback .Bedes forlade os 5 stjerne feedback.

Q: Hvor længe kan jeg modtager mine varer?

A: Alle ordrer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling.Den shipping tid afhænger også af den lokale post service.Du kan spore information med trackingnummer.Du ikke modtage pakken, efter at vi har sat gang i løbet, bedes du cotact tjenesten til at returnere din betaling.Q: Hvor meget er Fragt og andre omkostninger?

A: vi sender med DHL eller www.phyto.dk Standard Shipping(system vil vises som rederiet vil gå), vi også gav et rimeligt rabat for anden forsendelsesmetode, kan du overveje din toldbehandlingen, ansvar og tid, så du kan vælge den rigtige rederiet.Q: Kan jeg gøre drop shipping?

A: vi accepterer drop shipping service, men kontakt venligst vores kundeservice først, vil de fortælle dig, hvilket land, vi ikke kan gå.Q: Hvor kan jeg få mit TRACKING Nummer?A: Vi vil bemærke den tracking nummer på www.phyto.dk tracking-systemer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bånd Bredde 11mm lille læder armbånd ur kvinder
Køn kvinder lady kæreste armbåndsure
Mærke SIHAIXIN
Funktion naturlig bambus træ-læder ure dame
Dial Diameter 32mm
Lås Type Spænde
Skive Vindue Materiale Type Glas
Sagen Tykkelse 12mm
Dagligt liv vandtæt ikke til badning og svømning og dykning
Stil elegante klassiske enkle antikke minimalistisk vintage designer ur til kvinder
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Bevægelse Japan urværk se kvinder vintage
farve sort og hvid kvinder bambus træ-læder ur
Element Type quartz armbåndsur
Sag Form RUNDE
Sag Materiale bambus træ med runde træ-ur
Vandtæthed Dybde Ikke vandtæt
Bandet Materiale Type Læder
Model-Nummer B88M SORT LÆDER KVINDER UR
Bandet Længde 9.25 tommer
Skive Vindue Materialtype glas kvinde top mærke ure luksus

Relaterede varer