10stk engros Guld Rutilated Kvarts oval CAB CABOCHONSLEBET 25x18x6mm

kr94.23

Smykke Sæt & Mere

Varebeskrivelse


10stk Fantastisk Spændende, Interessant Guld Rutilated Kvarts oval CAB CABOCHONSLEBET 25x18x6mm

Bøde eller Mode:Fashion

Sted Oprindelsesland:China Guangdong (Fastlandet)

is_customized:Ja

Størrelse:25x18x6mm ANTAL:10stk Kunder Varsel

Tak for dit køb

1.Hvis din samlede bestilling er på under $10,vil vi sende af Kina Indlæg Shipping (omkring 20-40 dage til at ankomme);

2.Hvis din samlede bestilling er $10 til $200,vil vi sende af ePacket og Kina Post Forsendelse (omkring 20-40 dage),med oplysninger,men nogle lande har brug for at gå til det indlæg med at udtrække den for;

3.Hvis din samlede ordre er på over $200 eller mere,vil vi sende med DHL,EMS,UPS (om 7 dage).vi vil vælge transport i henhold til kundens område.

4.Hvis du ikke forstår,bedes du sende os en besked,vil vi svare dig i 24-48 timer,skal du forstå de forskelle i forskellige lande.

5.Størrelse eller pasform spørgsmål:De størrelser, der er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Bedes du kontrollere specifikationen, før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af varerne ikke passer dig,kan du direkte kontakte os.

6.Farve mismatch:forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre årsager som farve refleksion på skærmen,belysning,baggrund ect.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

7.Årsagen butikken på nogle af de produkter, der er under $5 er ikke at give registrering, hvis du har brug for registrering af produktet, bedes du kontakte os for før, jeg vil sende dig registreringen link.Tak for din forståelse og samarbejde.Feedback&Kontakt Os

Vores succeess afhænger af din tilfredshed,så feedback er meget vigtig for os,bedes du sende en god feedback til os, hvis du er tilfreds med vores varer og service,vil vi gøre det for dig også.Mange tak !

Vi alaways værdsætter og forsøge at bekymre sig om vores værdsatte kunder,bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem, der kan forstyrre og frustrere dig.send os en E-mail først, før du ønsker at forlade negativ feedback eller tvister på www.phyto.dk,vi er sikker på at du vil opfylde med vores svar.Din forståelse og fremme vil holde os i bevægelse fremad,Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Charms Type Andre
Stil Trendy
Element Type Charms
Bøde eller Mode Mode
Oprindelse KN(Oprindelse)
Metaller Type INGEN
Mærke YUTENG SMYKKER

Relaterede varer