Elastisk Bagage Beskyttende Cover Kuffert Beskyttende Dække Vogn Tilfælde Dækker For 18-32 tomme Kuffert Tilfælde Rejser Tilbehør

kr35.36

misc

Varebeskrivelse


Produkt Detaljer

Bemærk: Jeg sælger kun låg, ikke boksen.Vælg den passende model i henhold til stammen Materiale: Polyester Farve: som billede Konvertering: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.393 tommer Bemærk:Vær mindet om, at på grund af lyseffekter, skærmens lysstyrke og kontrast osv., der kan være nogle små forskelle i farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare.På grund af normale målinger, på grund af den manuelle måleinstrumenter på grund af 1-3cm.Størrelse S: Fits18-21 tommer kuffert Størrelse M:Passer 22-25 tomme kuffert Størrelse L:Passer 26-28 tomme kuffert Størrelse XL:Passer 29-32 tomme kuffert Vigtig påmindelse:1,Før betaling.Kontrollér venligst at adressen er korrekt og fuldstændig.Venligst udfyld fulde navn af modtagerens navn. 2,Brasilien Indlæg opkræver et ekspeditionsgebyr på $3.50 per pakke, betales af køber.Bemærk: Størrelsen kan vælges ved kropsstørrelse Pakken indeholder: 1 enhed Du er en russisk køber, bedes du venligst udfylde fulde navn på den tilsvarende køber (tre stykker) Hvis ikke bestilt, din pakke vil blive returneret til posthuset.Vi må ikke acceptere nogen fulde navn tilbagebetalinger.

Om den service,

1. Hvis du modtager en beskadiget eller forkert vare, du ikke har brug for at returnere produktet.Du kan anmode om en refusion, og vi vil give dig en fuld refusion.Eller kontakt os for at sende den produkt. 2. Hvis pakken er gået tabt under transport, vil vi refundere det fulde beløb. 3. Efter ordren er afsendt, vil vi fylde i den tracking nummer i rækkefølgen.Så kan du tjekke dens tracking oplysninger på hjemmesiden "www.17track.net" (Kopieret til browseren for at åbne).Hvis for beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan udvide henblik på beskyttelse periode for dig. 4. Hvis du køber vores produkter i bulk, vil vi give engrospriser.Eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme. 5. Vi støtter drop shipping.Du udfylder i din kundes adresse, navn og telefonnummer i orden.Vi vil sende ordren direkte til din kunde.Vi vil ikke efterlade nogen oplysninger, fakturaer og tilbud om vores butik i orden.Vi kan tilbyde rabatter, når du har nok ordrer per måned. 6, kan Vi ofte give kuponer og rabatter til gamle kunder og fans.Så kan du klikke på "+Følg" på vores butik ' s hjemmeside til at nyde de tilbud, vi kan tilbyde i fremtiden. 7. Når du er tilfreds med vores produkter og tjenester efter modtagelse af bestilling, bedes du give os 5 stjerner feedback.Hvis du har spørgsmål om bestilling, bedes du venligst kontakte os i god tid, og vi vil løse det for dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Rejser Tilbehør Bagage Dækning
Mønster Type GEOMETRISKE
Model-Nummer HW647
Vigtigste Materiale Stretch
Sammensætning Polyester
Function1 Trolley sag smudsomslag
Funktion Trolley smudsomslag
Mærke LXHYSJ
Item Højde 80cm
Element Vægt 0.39kg
Element Type Rejser Tilbehør
Function5 Kuffert smudsomslag
Størrelse S passer til kuffert 18"-21"
Function2 Bagage dækning
størrelse L passer til kuffert 26"-28"
Function3 Bagage Dækning
Item Bredde 33cm
Item Længde 54cm
Function4 Kuffert beskyttende hylster

Relaterede varer