Nordisk Håndværk Vævet Macrame Væggen Hænger Tapetet Boheme Vævede Billedtæppe Geometriske Kunst Soveværelse, Stue Dekoration

kr44.11

Pynt

Varebeskrivelse


Nordisk Håndværk Vævet Macrame Væggen Hænger Tapetet Boheme Vævede Billedtæppe Geometriske Kunst Soveværelse, Stue Dekoration

Funktioner:

Dette moderne væggen hænger tapetet vil helt dekorere dine værelser.

Tæppet er forsynet med det unikke design, efter timevis af knuder, og det er omhyggeligt håndlavede, og det har de naturlige materialer til at give en minimalistisk følelse og skaber en afslappet atmosfære i rummet.

De hængende gør den perfekt erklæring brik for hovedet af din seng, på galleri væggen, og det kan være en perfekt øko-venlige gave til en person, der nyder boheme art.

Lavet af en naturlig bomuld reb, disse vægtæpper har været vævet, vævet og knuder, som kan være væggen hang fra reb, der er viklet rundt om en naturlig bambus stift.Brug denne dekorative væg hængende for at tilføje en håndlavet stil til dit hjem, kontor eller hytte.

Specifikationer(om):

Størrelse: ca 20cm/7.87 i bredde *72cm/28.35 i længden

Farve: foto farve

Materiale: bomuld + træ

Packing Liste:

1 * Gobelin

1 * Træ Stangfiskerfartøjer

Bemærk:

Pakken inkluderer kun tapetet, og ingen anden ting er inkluderet.

Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellig fra farven på det virkelige ting.Måling tilladt tolerance er +/- 1-3cm.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


type1 Vævet Billedtæppe
Materiale Andre
Type for boligindretning
Stil Andre
Element Type vægtæpper boheme
mønster Andre
Form Andre
Mønster Type Andre
Technics Andre
Drop shipping Støtte

Relaterede varer