50stk/Set Udlevering Nål Kits Stump Spids Sprøjte Nåle Cap Genopfyldning Måling af Væsker Industrielle Svejsning Flux Applikator

kr29.71

Værktøjer

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

Disse 50stk/Set udlevering nål kits er designet til at give flydende medicin til din hund, kat, fugle og andre mindre kæledyr, for måling af næringsstoffer til din have, planter, til laboratorie-eksperiment; for væsker og parfume overførsel, samt til limning projekter, Det kan også bruges til industrielle lime og til måling af E-Væsker, osv.

Specifikation:

Sprøjtens Kapacitet: 1/3/5/10ML

Antal: 50stk/Sæt

Package: Sprøjter, Stump Spids Nåle, Klar Beskyttere, Air-Tight Tippet Caps

Funktioner:

1. 50items i alt, herunder 20Pcs forskellige størrelser sprøjter, 20Pcs forskellige størrelser stump spids nåle, 10stk lufttæt tippet store bogstaver og flere klare beskyttere.

2. Der er 4 forskellige sprøjte størrelser, såsom 1ml, 3ml, 5 ml, 10 ml.Forskellige størrelser er velegnet til forskellige lejligheder.

3. 10stk lufttæt caps, forhindre, at nålen falder fra sprøjterne.

4. Den klare høreværn kan beskytte dig ikke at blive såret, og også mere praktisk at opbevare væske i sprøjter til fremtidig brug.

5. Perfekt størrelse til at give flydende medicin til din hund, kat, fugle og andre mindre kæledyr, for måling af næringsstoffer til din have, planter, til laboratorie-eksperiment; for væsker og parfume overførsel, samt til limning projekter, Det kan også bruges til industrielle lime og til Måling af E-Væsker, osv.

Pakke Inkluderet:

6 x 1 ml Sprøjte

6 x 3ml Sprøjte

4 x 5 ml Sprøjte

4 x 10 ml Sprøjte

24 x Klar Beskyttere

10 x Black Air-Tight Tippet Caps

5 x 1/2Inch Stump Spids Nåle

5 x 1Inch Stump Spids Nåle

5 x 1,5 Tommer Stump Spids Nåle

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke JimBon
Certificering CE
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer