Elektrisk Blyantspidser I Grundskolen Multifunktion Automatisk Barn Tegnefilm Søde Blyantspidser Til Hjemmekontoret Skole

kr33.44

misc

Varebeskrivelse


Bullet Punkter: 1、DTY Tegnefilm Form: To modeller af en maskine, der kan erstattes med vilje, gør livet fuld af sjov.

2、Kid-venlige Sikkerhed: Elektrisk blyantspidser er automatisk og safe.Når børnene er i klassen eller hjemme, det store hul sikkerhedslås forhindrer, at barnet fra at skade den finger.Den slibesten vil ikke fungere, når dækslet er fjernet eller er ikke installeret korrekt.

3、Nem at Betjene og Rengøre: Elektrisk blyantspidser med farvede blyanter.Når du trykker på den blyant, blyantspidser vil automatisk begynde at arbejde.Efter slibning og slippe blyant, vil det stoppe med at arbejde.Det har nok magt til at male blyant ind i en perfekt og robust punkt på bare 3-5 sekunder.Alle spåner er bekvemt klippet ind i den partikel boks og nemt tømmes ved at holde sider og forsigtigt trække dem ud.

4、strømforsyningstilstand: Elektrisk blyantspidser batteri.Elektrisk blyantspidser kan bruge 2 AA batterier (ikke inkluderet).

5、Udskiftelige Cutter: Det interne værktøj, der nemt kan udskiftes, herunder en yderligere udskiftning af at forlænge dens levetid, hvilket giver dig en mere perfekt skæring funktion.Det er ideelt for kunstnere, klasseværelser, fagfolk, ingeniører, professorer, designere og arkitekter.Den bærbare kniv og slibesten er designet til at give et enklere og mere perfekt oplevelse for folk der kan male, skrive og farve.

Specifikation:

Navn: Elektrisk Blyantspidser

Produkt størrelse: om 80*70*103.5 mm/3.15*2.76*4.07 i

Pakning størrelse: om 82*73*104.5 mm/3.23*2.87*4.11 i

Vægt: ca 180g

Drive mode: elektrisk

Farve: sort, lyserød

Packing Liste:

Blyantspidser*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Automatisk Blyantspidser
Dropship/engros Støtte
Type2 Home Office Skoleartikler
type1 Electric Touch Skifte Blyantspidser
Model-Nummer -
Alder >6 ÅR GAMMEL

Relaterede varer