UV-resin hærdning lampe med gaveæske kabinet til SLA DLP-og LCD-3D-printer størkne 405nm uv-resin auto sol pladespiller

kr223.26

Varebeskrivelse


På grund af manglende shipping service, Spanien warehousedon ikke understøtter afsendelse af pakker til de spanske øer i område, mange thansk for udnerstanding

Dette er en simpel DIY UV-hærdning kabinet løsning kit, fastsættelse af UV-lys til toppen af special designet gaveæske, sætte pladespilleren på indersiden af bunden af kassen, vil du få en cool hærdning station inden for 20 minutter.

Refleksion ark og pladespiller kan hjælpe med at kurere mere selv

Dette UV-LED lys med 6 high power 405nm UV-LED , kan hurtig hærdning 405nm UV-resin udskrevne objekter, gøre objekter solid effektivt og bruger mindre tid end normalt måder

Inden for 5 cm til lyset, harpiks kan være helbredelse inden for 10-15 sekunder, men tykkere dele har brug for mere tid.

På grund af den stærke UV-lys-output, skal du ware beskyttelse af øjne enhed, når du bruger dette lys.

UV-Lys Detaljer

Lys Output . 6W magt og 60W UV-lys påvirker

Power Input: AC 85V-264V, 50-60Hz 0,3 A

Max Output: DC:10-27V 300mA+/-5%

UV-lys Size: 115x87x76 mm

Gaveæske DetailsGift box størrelse:140*110*220 mm

Gaveæske Materiale : Hårdt Kortet pap(gaveæsken er designet til maksimal udnyttelse pakken,er det stærkt nok til normal brug, men er det ikke som stærkere som stål eller glas ), er den maksimale hærdning størrelse 123*100*160 mm.godt nok for de fleste 5.5" LCD 3D Printer bruger.

Farve:Sort

Se vinduet farve:Sort Te

Tilbehør: refleksion ark*3 ,M4 skruen(herunder møtrik og pad)*4,Lys støtte bestyrelsen*1,skruetrækker*1

, Samle manual *1

Solar Pladespiller Detaljer:

Produkt materiale: ABS

Farve:Sølv/Hvid Random

Varmebestandig temperatur: 80℃

Kolde modstand temperatur: -20 ℃

Sol batteri spænding: 1,2 V

Max vægt belastning: ca 300g-500g

Maksimal rotationshastighed :4.5 cirkler/minutter

Størrelse: ca. 10 x 10 x 4,5 cm / 3.94 x 3.94 x 1.77 tommer

Skuffe diameter: ca. 9cm / 3.54 tommer

Den rotere displayet drevet af UV-lys, ikke har andre switch til at styre det, lys på, det vil rotere, så du ikke har timer, du har brug for til at styre hærdetid manuelt .

Den parcking liste

1* UV-lys(Sort/Grå)

1*sol-pladespiller-skærm

1*Speciel gaveæske kan ændre sig til brug som hærdning kabinet(herunder samle tilbehør)

Nøglen punkt 1: Special designet gave kasse lavet af kraftig pap,der ikke kun giver beskyttelse for UV-lys og sol drejeskive under transport, men kan også ændres til et nyttigt hærdning kabinet. 2 Med refleksion ark til at lade UV-lys fokusere på de elementer, for at blive helbredt bedre , tilføje sol-drejeskiven for at rotere elementet kan så hjælpe at blive helbredt med mere selv

3: Med øje beskyt ark som ur-vinduet, skal du tilføje en tech belysning påvirke til dit arbejdsværelse under brug, men på grund af den stærke UV-lys-output, skal du ware beskyttelse af øjne enhed, når du ser lyset for lang tid.

4: Nem at samle og nem at bruge 5: Sammenligning af til dyre hærdning kabinet,det er økonomisk, i forhold til andre DIY-kabinet, der er at spare din tid.

Hvis dit sted rækkefølge, skal du vælge de rette stik

Garanti

1 År, som er standard garanti, der tilbydes af fabrikken, da de vare underskrevne følgeseddel.Da dyre internationale skibsfart omkostninger, udskifte defekte dele vil blive No. 1 valg, når de starter efter salg service, kun elementer, der er stærkt beskadiget, at der ikke kan fastsættes ved udskiftning, så vi acceptere komplet sæt udveksling.

Shippingand Pligt

Det tager ca 1-3 arbejdsdage, når din ordre bekræftet, at vi vælger de mest pålidelige service til rådighed, som DHL,UPS,Fedex for standard-pakke, særlig pakke vil ændre til registrerede e-mail eller speditør agentur anbefalede måde.Det vil tage omkring 7 til 20 dage til din hånd.Hvis du ikke modtager din vare inden for 20 dage.Send os venligst en mail med det samme.Vi er ikke svar enhver pligt i kundens land, Hvis du har spørgsmål om skat, skal du kontakte os, før du placerer en ordre.

Køb Af Vejledning

På tidspunktet for køb, bedes du medtage følgende oplysninger i din Ordre kommentarer området:

Et kontakt telefon nummer kun for forsendelse. (International levering kræves dit tegn, så vi skal dit telefonnummer og et løfte om ikke at dele oplysninger med tredjepart)

Betaling

Spærrede

Kreditkort

Tilbagebetaling

Vi tager alle ansvar i forbindelse med levering.Hvis du ikke modtager din vare, vil vi refundere det FULDE penge eller sende dig et nyt element, i henhold til din anmodning.

Teknisk Support

Hvis du har brug for hjælp på din konto problem, så tøv ikke med at kontakte os.Vi har en professionel teknisk support-gruppe for alle de vare at sælge.Hvis du har brug for hjælp på din konto problem, så tøv ikke med at kontakte os, er vores tekniske support vil være der for at hjælpe dig

Feedback & Kontakt Os

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail, vores kundeservice ,og vi vil svare dig inden for 24 Timer på arbejdsdage, eller du kan forlade lad leve budskab til os i handel besked.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Solar pladespiller stand størrelse Diameter på 90mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Størrelse 29*19*18cm
Mærke FUNGDO
Element Type Dyse
Max materiale Tykt Papir, Pap
Hærdning Størrelse 123*100*160mm
Bølge længde 405nm
Pakke Vægt 1.4kg

Relaterede varer