JINBAOLAI Mænds Wallet Læder Korte Afsnit Udenrigshandel Retro Lynlås Spænde Tegnebog i Tegnebog Nye Pung, Tegnebog Mønt Pung

kr46.22

Mænds Tasker

Varebeskrivelse


【Materiale】: Det første lag af koskind

【Farve】: sort, brun

[Size]: 11,5 cm i længden, 9,5 cm i bredden og 2,5 cm i tykkelse

[Vægt]: 96g

[Struktur]: 30% off, 2 store rum og 1 lynlås position, 4 kort stillinger, 2 foto positioner, 1 mønt pung

[Funktioner]: High-end mode og enkle, bløde og komfortable første lag okseskind tegnebog

[Vedligeholdelse af menu]: Tørres af med rent vand eller en lille mængde af vaskemiddel. Ikke til rens, udsættes for solen, strygejern, eller blegemiddel.

JINBAOLAI mænd pung i ægte læder korte afsnit af den udenlandske handel retro HASP og lynlås pung nye tegnebog mønt lomme

【Størrelse】:længde 11. 5cm,bredde 9. 5 cm,tykkelse: 2. 5cm

【Vægt】:96g

=====Om Kurer=====

Denne butik er alle priserne på forsendelse ikke medtaget ikke medtaget ikke medtaget kasse,små engros kan sende Hurtig,store mængder kan være sendt til logistik.

=====Leveringstid=====

Før den næste kan kontakte online kundeservice for at bekræfte produktets tilgængelighed. På lager produkter, der normalt samme dag ved 5 p.m. inden for betaling,på dagen for levering.

=====Service=====

Virksomheden Support:Efter-Salg security services,kan give billeder af produktet,grænseoverskridende for en generation af fedt,lavet på bestilling. Virksomheden er den næststørste mærke:GUBINTU gamle Robin hood-figur,JINBAOLAI guld beskyttelse,kan få tilladelse til at bruge. Efter modtagelsen af produktet,hvis produktet kvalitet problemer og andre årsager,kan kontakte online kundeservice,dine behov er vores stræben!!

Guangzhou gamle Robin figur Læder Varer Co., Ltd. blev grundlagt i 2006,er en samling af forskning og udvikling,design,produktion,salg, som en af professionel læder produkter af den moderne virksomhed,der hovedsagelig beskæftiger sig professionelt med design og fremstilling af mænds tegnebog,mine damer Pung,Kort-pakke kortholderen,nøgle pose,håndtaske, osv., er forpligtet til at udvikle grønne øko-venlige læder produkter.

Understøtter alle større platforme til distribution,produktion af fedt. Velkommen gæst Shang management affiliate marketing,og til at foretage OEM-behandling.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Lining Materiale Polyester
Ægte Læder Type Ko Læder
Indretning Kortholderen
Tegnebog Længde Kort
Stil Mode
Mønster Type Solid
Mærke JINBAOLAI
Lukning Type Haspe
Køn MÆND
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration INGEN
Tegnebøger Standard Tegnebøger

Relaterede varer