Stråhatte Børn Karakter Øre Udsmykning Sommeren Cap Baby Solhat Til Pige, Drenge Spand Hætte Til Børn Hat Stranden I Panama Caps

kr18.55

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


El pago

1) www.phyto.dk accepterer Visa, MasterCard, Maestro-betalingskort og bankoverførsel af Banker.For mere information om Metoder for betaling på www.phyto.dk, se http: / / help.www.phyto.dk / betaling _ faq.html.

2) foretage betalingen inden for 3 dage efter din bestilling, hvis det er muligt.Blot vil vi sende varerne i henhold til den retning, der er skrevet på www.phyto.dk.Hvis du ønsker at ændre, Efterlade en besked, når du bestiller.

Libre

1) når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varen inden for 2 - 7 dage, når betaling er blevet efterprøvet.

2) vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser (især for Kina Luft mailpost) på grund af forskellen i de perioder af Told i forskellige lande, som kan påvirke den hastighed, der inspicerer din artikel.

Corte

Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være en afvigelse på 2-3 cm.

Farver

Farve forskelle kan skyldes andre årsager, såsom farve Refleksion På Skærmen, Belysning, Baggrund, osv.Men hvis du tror, at artiklen har modtaget er af den forkerte farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

MENSAJE

1) din feedback er meget vigtig for os.Klik på værdiansættelsen af 5 stjerner, hvis du kan lide vores varer og Tjenesteydelser.Jeg vil give dig en konkurrencedygtig pris samt en bedre service til udgangen.

Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ feedback eller Åbne en tvist på www.phyto.dk.Vi forstå den utilfredshed, der kan have hvis ordren går galt, da vi mener, at alle problemer vil være løst efter et Aktivt Samarbejde og god kommunikation.

2) Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 Forretnings Dag.Hvis du ikke modtager VORES svar, kan du sende din e-mail og vi vil svare så hurtigt som muligt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Casual
Element Type Solhatte
Mønster Type Dyr
Barnets størrelse 48-52cm
Materiale Bomuld
Mærke NoEnName_Null
Model-Nummer jx-8
Navn På Afdeling Voksen
Voksen Størrelse 55-58cm
Køn KVINDER

Relaterede varer