1600pcs Rustfrit Stål Quiltning Pins Dameskrædder Ben for Smykker at Gøre DIY Head Pins Syning Værktøj

kr52.79

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


+Størrelse: Længde:26mm ;Diameter:0,6 mm +Antal: 1600 stykker rustfrit stål head pins i boksen, ca. +Sy hovedet, benene er i sølv farve, der er skinnende og blank, Med en glat overflade, der er nem at bruge og kan matche med dit projekt godt + Rustfrit stål Materiale, holdbart og anti-oxidation, kommer med en kasse, nemt og bekvemt for dig at gemme dem +Brug for : Perfekt til syning eller til syning,rustfrit stål dameskrædder ben kan gå gennem silke og sarte tekstiler nemt, der er egnet til projekt, der gør, DIY håndværk og gøre beaded

1.100% helt nye og høj kvalitet. 2.Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb. 3.Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene. 4.Farver forskel mellem det billede, som den faktiske én.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren. 2. hvis du beslutter dig for at købe, skal du betale din ordre i tide. 3.Efter din betaling eller leveret,vil du stadig nyde godt efter-salg service 4.Ordrer, der blev behandlet rettidigt efter bekræftelse af betaling. 5. Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer. 6.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. 7.Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med det,Bedes du kontakte med os i forvejen, og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på www.phyto.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

1.Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.derfor,din feedback er meget vigtig for os,pls forlade god feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service. 2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil prøve dit bedste for at løse de problemer,.

0.0

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


farve SØLV
Funktion 1 Dameskrædder Ben
Element Type Lige Ben
Pakning 1600pcs/box
Materiale Rustfrit Stål
Oprindelse KN(Oprindelse)
Indslag 2 rustfrit stål pins
Mærke D&D
Længde 26mm
Diameter 0.6 mm

Relaterede varer