Høj Kvalitet Kyokushinkai Spænde Shin Vrist Foot Guards Bomuld Kickboxing Træning Kyokushin Beskyttelse Af Foden

kr153.66

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


NAVN: Kyokushin beskyttelse af foden STØRRELSE: S,M,L FARVE : Hvid MATERIALE: Bomuld, Gummi STØRRELSE:

S – 40cmX12.8cm+ vrist 10,5 cm

M – 44cmX14cm+ vrist 11,5 cm

L – 48cmX15cm + vrist 12.5 cm

BEMÆRK: Manuel måling, vil der være en 0,5-1cm fejl,kun for reference ]

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .Positiv (5 stjerner) er meget vigtigt for os, bedes du tænke to gange, før de forlader os feedback. 2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ (1-3 stjerner) feedback eller detaljeret bedømmelse.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. 1. Vi accepterer AliPay West Union, Moneybookers og TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2. Alle producerer har på lager.Du kan betale direkte.Kontakt os venligst i 24 timer, hvis du har nogen problemer for betaling. 1. FORBERED en FORSENDELSE TID: på Grund af at vi beskæftiger os med en masse ordrer hver dag, som regel vil vi arrangere en forsendelse inden for 1-7 dage, vent tålmodigt og beklager ulejligheden dig. 2. OM SKAT I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told.Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, så tjek fællesskabets politik på dit eget sted.Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land; køberen skal forstå denne situation.Vi oprigtigt undskylder for ulejligheden.BEMÆRK: 1. Hvis du vælger hurtig forsendelse, bedes du give os din korrekte kontakt telefonnummer for at undgå det lokale posthus, kan ikke kontakt med dig for at afhente pakken når den ankom. 2. Undskyld for at vi ikke støtter P. O. Kasser adresse, kan du efterlade os en besked om din korrekte adresse, når du afgiver ordren. 3. Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.Og på grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Vær venlig at forstå.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller. 1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelse omkostninger vil være på købers omkostninger.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer.

3) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, bortset fra fragt, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stof Type Strikket
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Længde 40-48
Mærke SINOBUDO
Sport Type Cykling
Element Type Benvarmere
Model-Nummer 2050---3
Materiale Bomuld

Relaterede varer