2PCS 4" kugleleje Flush Hængsler i Rustfrit Stål Udvidelse Dør Hængsler med Skruer dørhængsel for brand-bevis døren

kr198.51

misc

Varebeskrivelse


Feature : 1.Materiale: rustfrit stål

2.Produkt tykkelse: 3mm

3.Overfladebehandling: metal wire tegning..

4.Gratis: rustfrit stål skrue.

5.størrelse :100(h)*125*(w)(mm)

6.høj kvalitet lejer, stærk og holdbar.Fine håndværk

7.Rotation er glat og mute-effekten er god

For forskellige skærme, kan farven variere en smule.Udover, bedes du give nogle fejl i manuel måling, tak for din forståelse!Pakke Indhold:

2 x Hængsel med matchende skruer

Levering detaljer:

1.ALLE ordre vil blive sendt ud inden for 5-7 funktioner dage efter, at vi har succes fuldt ud har modtaget din betaling. 2.Vi tilbyder almindelig Post, luftpost, og hanve sæt uo gratis shipping metoder. 3.Da handelen er trans-national såvel som luftpost er den billigste forsendelses metode,vil det tage lang tid for levering.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid,skal du vælge Hurtig og betale gebyr.Feedback:

1.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Hvis der ikke svar inden for 24 Timer, bedes du tjekke din spam i din mail-box.

2.Vi sætter stor pris på din POSITIVE feedback.Bemærk lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.

3.Vores mål er at give et højt serviceniveau, så vil vi gøre vores bedste for at løse ethvert problem.

4.Vær venlig IKKE at forlade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget post i 30 dage, fordi vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Returnerer:

1.Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Lad os venligst vide.

2.Fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.Venligst kontakt os for nærmere retur & exchange instruktion.Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af manglende kommunikation.

3.Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre det er vores skyld.Håber du kan forstå dette.Og vi er ikke ansvarlig for tab som følge af manglende kommunikation.

Om os:

1.Vi er en ny www.phyto.dk shop, der sigter mod at bringe dig den højeste kvalitet til de laveste priser.

2.Vi tilstræber den højeste kundeservice - hurtig svar, kvalitet porto og emballage for sikker modtagelse af varer, hurtig levering.

3.Hvis der er nogen spørgsmål, eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os via www.phyto.dk ' s messaging service, inden de forlader feedback.Hvis du oplever andre end en 5-stjernet service, bedes du venligst kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

4.Vi tilstræber at svare på ALLE beskeder inden for 24 timer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer JL012
Materiale Rustfrit Stål
Type Dørhængsler

Relaterede varer