DATA FROG 2 STK Venstre+Højre Joycon Beslag Stand Holder Til Nintendo Skifte NS Glæde-Con Gamepad Controller Hånd Greb Tilbehør

kr60.98

Videospil

Varebeskrivelse


Premium Hærdet Glas Skærmbeskyttelse Til Nintendo Skifte

Med importerede materialer, glas har en høj planhed og god lystransmission!9H høj hårdhed effektivt kan modstå ridser forårsaget af skarpe genstande på skærmen overflade friktion!Giver dig en bedre fornemmelse end den oprindelige skærm!Lang tid bruger, øjne ikke nemt træthed, bedre at beskytte vision.

EU/US Stik AC Adapter Oplader til Nintendo Skifte

Designet specielt til Nintendo Skifte.Det giver dig også hurtig opladning, hastighed af mange andre Type-C enheder.det er et godt alternativ eller ekstra AC-adapter til Nintendo Skifte.

Joycon Beslag Stand Holder Til Nintend Skifte

DATA FROG 2 STK Venstre+Højre Joycon Beslag Stand Holder Til Nintend Skifte NS Glæde-Con Gamepad Controller Hånd Greb Tilbehør

Der er specielt designet til Nintendo Skifte Glæde-cons.

Udsøgt håndværk, kan materialet være CE-ROSH certificeret.

Øge hånd følelse, der passer til Glæde-cons håndtag

Beskrive detaljerne i den salgsargument over, at tiltrække og skabe tillid til, at dine potentielle brugere.

Øge hånd følelse, der passer til Glæde-cons håndtag

Lavet af høj kvalitet materialer, lys indikatorer, der kan anvendes til venstre og højre Glæde-cons.

Tilbage bredde design, føler sig bedre

SL,SR knapper, designet i grebet, behageligt for at spille

Foran stribe design for ekstra skønhed

Grab kontrol og udvide dit spil med den Glæde-Con Greb .Præcision passer tommelfinger greb og ergonomisk designet Glæde-Con greb beskytte din Glæde-Con-controllere fra hverdagens slid og brug, stød og skrammer Designet til at give bedre greb og forbedret komfort, og er perfekt til dem, der er udvidet, høj-stress gaming sessioner En model for begge parter, Eftersom det er en dedikeret design, drift af hver terminal og knap kan være praktisk, og samtidig holde de tilfælde, der er knyttet.

God Kvalitet og God Service

Kære kunder, fordi den aktuelle ordre er på toppen af den rækkefølge, alle de logistiske lagre er næsten fuld, og transport-aging tid vil være langsommere end den lovede tid!Fænomenet kundens parcel tab vil være meget alvorlig, at det påvirker den normale leveringstid!DATA FRØEN kan vende tilbage til din side så hurtigt som muligt, for din elskede produkter.Vi har lavet omfattende overvejelser om transport aldring og transport af forskellige logistik-kanaler.Sammen med vores erfaring gennem de sidste par år, vi tror, www.phyto.dk Stå Shipping er den bedste pasform!Samvittighed anbefales!

Gennemsigtig Beskyttende Etui Til Nintendo Skifte

Den Nintend Skifte cover, der kan beskytte din enhed fra hverdagens bump, dråber og stød, ridser, støv og fingeraftryk.Det er den perfekte balance mellem fleksibilitet og ridigity at gøre det beskyttende og komfortable, mens passe meget godt.

7-I-1 Udskiftning 3D Analog Joystick Thumb Stick Til Nintend Skifte Glæde Con Controller

7-I-1 Udskiftning 3D Analog Joystick Thumb Stick-knappen.Det kan udskifte knækkede, slidte eller beskadigede dele , hvilket gør din controller tilbage til livet!Du kan udskiftning til Venstre eller Højre joystick controller til Nintendo Skifte Glæde-con Controller.

Greb Oplader Dock til Nintendo Skifte Glæde-Con

Brugervenligt design greb!Den dobbelte indsprøjtning gummi greb for ekstra komfort, design af greb type protector beskytter din controller i alle retninger, og du behøver ikke at bekymre dig om at holde controlleren i lang tid, og der forårsager dine fingre til at være ubehageligt!

Rejse Etui Til Nintend Skifte/Lite-Konsol

Den helt nye dyr ing design gør din spillekonsol iøjnefaldende.Lavet af høj kvalitet, EVA materiale .Den følelse af friskhed kommer, at der er et klart mønster og farve er fast.Dette er også en god gave til venner og familie! !

Klik For At Se Flere Produkter

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke DATA FROG
Funktion 1 Joycon Beslag Holderen
Kompatibel Mærke/Model Nintendo
funktion 3 Håndtag, Greb til Skifte
Brug For Nintendo Skifte Glæde-Con
Model Til Nintend Skifte
Mængde 2stk (Venstre og Højre)
Nintendo Model NINTENDO SKIFTE
Funktion 2 Joycon Greb
Model-Nummer ZXX1118RTTSBZJ
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer