Trådløse 5.0 Digital Forstærker yrelsen 2.1-Kanal 50W 100W Stereo Power Audio Subwoofer-Forstærker

kr27.61

misc

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. Smart chip: produktet bruger TPA3116D2 chip, understøtter 3D stereo, er den maksimale udgangseffekt er op til 100W, varmen er lille, den forvrængning, der er lav, men den dynamiske er stærk, og det kan nemt drive højttalere til hjemmet audio systemer.

2. Bas og diskant kontrol: produktet er uafhængig bas og diskant kontrol, let at justere bas og diskant for at imødekomme forskellige lytter stilarter, ved hjælp af særlige spoler til digital forstærker kredsløb, lyden er renere og mere delikat, den dynamiske skærm, der er klarere, og anti-indblanding effekten er bedre.

3. Fashion udseende: produktet vedtager en mini-størrelse, som er meget velegnet til hjem og desktop brug.Udseendet er elegant aluminium, og den enkle og kompakte design gør det mere moderne, praktisk og kraftfuld.

Beskrivelse:

1. Dette produkt er en digital forstærker bord, der er udstyret med trådløs 5.0, som kan opnå en hurtigere overførselshastighed, mere stabilt signal, og mindre forbrug, og den effektive afstand på 10 meter.

2. Produktet er kompatibel med de fleste mobiltelefoner, computere, tablets og andre enheder med trådløse funktioner, og har stærke funktioner.

Specifikationer:

Maksimal udgangseffekt: 100 W + 2*50W

Farve: blå

Strømforsyning: DC 12-24V

Impedans: 4 ohm

Størrelse: 116*73*30mm

Pakke Inkluderet:

1* Digital forstærker bestyrelsen

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Maksimal Effekt Per Kanal 100W
Certificering INGEN

Relaterede varer