For Lenovo ideapad 305 305-14IBD 305-15ABM 305-15IBD 305-15IBY 305-15IHW Bærbar Strømforsyning Adapter Oplader 20V 2.25 EN

kr105.40

Varebeskrivelse


AC input voltage: 100 ~ 240V 50~ 60Hz DC udgangsspænding: 20V DC-output strøm: 2.25 Effekt: 45W-Stik størrelse : Firkantet gul (ref til billedet) Pakken indeholder: 1 x Adapter (Inkluderer IKKE Netledningen) Passer til Modeller: ideapad 305, ideapad 305-14IBD, ideapad 305-15ABM, ideapad 305-15IBD, ideapad 305-15IBY, ideapad 305-15IHW netledning:

Hej der.

Velkommen til vores butik

Tak fordi du valgte vores produkter.

Bestilling af opladeren, skal Du kontrollere følgende oplysninger

1. Produkt-parametre

2. Interface parametre (meget vigtigt) Hvis du ikke kan bekræfte produkt interface parametre.Kan levere billeder til os, betaler vi for at hjælpe dig med at kontrollere

3. Mærke

Betaling

1.Vi accepterer www.phyto.dk betaling.

2.Du kan kassen og betale straks, efter at auktionen slutter, eller du gennemfører et køb,vil vi ikke acceptere TORSK.Hvis du har brug for en www.phyto.dk faktura sendes til dig via e-Mail, er du velkommen til at kontakte os.

3.Vores priser omfatter ikke nogen told eller skat.

Garanti/Retur

1.De elementer, du har købt, har en garanti på 12 måneder(Vores garanti dækker ikke udvidet til at omfatte alle produkter, der er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale driftsforhold, som følge af misbrug eller forkert installation på køberens/brugerens side.).

2.Vi tilbyder en 30-dages returpolitik(Poster ikke-defekt, ubeskadiget, ubrugt og gensælges produkter.).Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via www.phyto.dk.

3.Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

4.En lille parcel ville være mindre tilbøjelige pålagt skatter eller afgifter af toldmyndighederne.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

5.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

Om os

Er du kommet til det rigtige sted, hvis du er på udkig efter kvalitets Batterier, AC-Adaptere, Magt Banker og andet tilbehør til bærbare elektroniske enheder, såsom digital kamera, mobiltelefoner, smart phones, iPad, iPod, ... osv, fordi VI ER PRODUCENT!!!

I vores butik .Vores kundeservice repræsentanter er højt uddannede og har dedikeret til at hjælpe vores kunder med at forfølge den bedste shopping oplevelse muligt.Hvis du har NOGEN spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil altid reagere omgående, og vi tilbyder de bedste priser, fordi VI ER PRODUCENT!Ikke mere mellemmand!Som en producent, hver vare, vi sælger, kommer fra vores egne ISO & RoHS & CE-certificeret fabrik, og de er hædret af producentens garanti.Hvad der ellers er mere vigtigt end at have en fred i sindet, når shopping online?

Hvis du er tilfreds med det produkt, du har modtaget, skal du efterlade os en positiv feedback og 5 scoringer af DSR.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service, så tøv ikke med at kontakte os, før du forlader alle Neutrale/Negative feedbacks,vi vil altid gøre vores bedste for 100% kundetilfredshed.Du må ikke åbne tvist eller tilbage til anmodningen, før du e-mail os, hvis det er praktisk.For eventuelle spørgsmål, pls også velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig inden for 1 arbejdsdag. (omfatter ikke en helligdag)

Arbejdstid: mandag til fredag 9:30-17:00 PDT)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stik Type Andre
Mærke HSW
Kompatible Mærker For Lenovo
Output spænding 20V
Udgangsstrøm 2.25A
Pakke Ja
Model-Nummer 20v 2.25 En

Relaterede varer