3.5 K SP4400 SP4400RS tonerpatron chip for Ricoh SP4410 4400 4420 tonerpatron refill reset

kr48.88

Varebeskrivelse


3.5 K SP4400 tonerpatron chip for Ricoh SP4410 4400 4420 refill

Brand JYD Kompatibel Mærke Ricoh Version Nordamerika latinamerika JYD Modeller JYD-RiSP4400S OEM-Kode

SP4400RS Udbytter 3.5 K Pakke Type Antistatisk ESD emballage pose printermodeller

Ricoh SP4400/4410/4420 Toner chip

Hvorfor vælge os?Vi har en professionel chip forskning og udvikling team,kan vi udvikle den nyeste model af andet mærke.Høj kvalitet og passeret gennem printeren, og den strenge professionel software test.Konkurrencedygtig pris med lokale materialer.Hurtig levering 1-3 dage efter bekræftelse af din ordre.Fremragende costomer service og god teknisk support.Vores princippet er"først til service,skal du først til kunderne".First-class-efter-salg service garanti gør du føler dig lettet.

JYD Løfte:

1: Forarbejdning teknologi, produkt, ydelse, forskellige typer, den samlede pris, er alt det bedste valg!

2:Vores virksomhed er professionel chip forskning og udvikling team, kan vi udvikle den nyeste model af

forskellige mærker .Hvis du har nye efterspørgsel efter chips, bedes du kontakte os.Vi vil i henhold til din anmodning design du ønsker, og den mest

su itable til dine behov !

Forsendelse vilkår :

1. Skibet Via: China post,EMS, DHL, Aramex,eller som følge af kundernes krav.

2. Skibet ud: 3-5 dage efter modtaget din betaling.

3. Vi vil give den tracking nummer, så snart skibet ud.

4. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller told ved import lande, de sælger er ansvarlig for eventuelle skatter, der opkræves af eksport lande.

Returret:

1.Hvis køber at finde de varer, der er forskellig fra beskrivelsen, når de elementer, der ankom, vi vil acceptere, tilbagebetaling eller erstatning af varen.Køberen skal underrette os inden for 3 dage fra modtagelsen til at få Tilbagevenden eller Erstatning Tilladelse.Varerne skal returneres så god stand, som det oprindelige.Når vi har modtaget retur, vil vi erstatte det med et andet, eller give dig en RESTITUTION MINUS forsendelsesomkostninger!

2.Du skal kontakte os, før du returnerer varen tilbage, og vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger og vil ikke betale for forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre de problemer, der er forårsaget af vores butik!

3.Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.Følgende retningslinje anvendes til ordrer, hvor kunder

modtaget gratis fragt: Kunder, der modtager gratis forsendelse, vil blive krediteret den fulde købspris for alle produkter, der returneres forsendelse, hvis hele ordren er returneret til en tilbagebetaling.

Tilbagebetalinger:

Kunder returnerer varer, kan forvente at blive refunderet i den måde, som de er betalt inden 7-15 arbejdsdage fra modtagelsen af deres afkast.

Feedback:

Vi er afhængige af vores www.phyto.dk omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes, får tilfredse med vores varer og service.Så din feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade god feedback om vores produkt opfylder dine krav, tak.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kompatible Mærker ricoh
Struktur Tonerkassette
Model-Nummer SP4400 4410 4420
Relevant Udstyr printeren
Mærke JYD
Type Blækpatron Chip

Relaterede varer