JCbatterystar Nye Originale R15B01W Laptop Batteri Til Xiaomi Pro-15.6" - Serien Notebook 7.6 V 7900mAh 60.04 WH

kr281.88

Batterier

Varebeskrivelse


Specifikation:

Kapacitet: 60.4 Wh/7900mAh

Spænding: 7.6 V

Batteri Type: Li-polymer

Farve: sort

Tilstand: JCbatterystar 100% Originale Batteri (100% Helt Ny,1 års garanti!)

100% garanti testet ok før forsendelse

Erstatte En Del Numre:

R15B01W

Kompatibel Laptop Modeller:

For Xiaomi Pro15.6 tommer Laptop kan Du se en sammenligning af billeder, af formen på batteriet, og batteriet power interface til yderligere at bestemme dit batteri behov.

Brug Manuel:

1.For det nye batteri,skal du fuld opladning/afladning til 2-3 cykler.det kan få batteriet til at frigive den højeste energi.

2.Fuld opladning"betyder, at batteriet er afladet til 0% og afgift til 100%,så dybt, at det oplades yderligere 2 timer mere,og være sikker på ikke aflades under opladningen.

3.Frigørende"betyder, at batteriet udledning fra over 100% til 0%,og sikre, ikke oplade det under afladning.

4.Få batteriet til"fuld opladning/afladning"for 1 eller 2 gange i hver 3 måneder,kan det forlænge batteriets levetid.

5.Tag batteriet ud, når den bærbare computer er det ikke benyttes i længere tid.

Kontakt os:

1.Vi har altid forsøgt at give den bedste service og pålidelige produkter for hver kunde, hvis du er i tvivl,kan du kontakte os med det samme.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service,så tøv ikke med at kontakte os, før du lader alle feedbacks eller åbne en sag.Negativ feedback kan ikke løse det problem,vi skal løse dette problem i fællesskab og samarbejde for hver enkelt andre, du har tillid til os,vil vi give u tilfreds løsning.

Kontakt Oplysninger:

1. Vi er specialiseret i engros-og detailhandel alle former for tilbehør.

2. Vi leverer produkter i høj kvalitet, og tilbyde den bedste service til dig.

3. Vores kunder befinder sig i forskellige lande rundt om i verden.

4. Vi er velkomne engros,Vi har den bedste pris og den bedste service.

5. Glad for at være til tjeneste,hvis du har nogen behov,bemærk velkommen til at kontakte os når som helst

Shipping Oplysninger:

1.Vi leverer gratis fragt ved anbefalet Singapore Post/Hong Kong Post/China Post eller ved Fire Special Air Mail-Line.Det tager normalt 15-45 arbejdsdage at ankomme .Men leveringstiden afhænger af vejr ,ferie, varm sæson, lokale post service og fortoldning faktorer.

2.Sørg for at give fuldstændige og rigtige adresse herunder fulde navn og telefon nummer , således at postvæsenet kan leveres pakken til dig effektivt og med succes.

3.Vi er ikke ansvarlige for køber import told og relaterede skatter.Ordrer vil blive sendt som en gave eller som en prøve.

4 .Hver pakke vil have en tilsvarende waybill-nummer, efterlad en waybill-nummer og søge adresse efter levering .

Returnering/Refundering:

1.Alle de elementer, der har været 100% omhyggeligt kontrolleret og testet af vores quality control afdeling, før du sender ud, så de bør være kvalificeret i god stand.Når du køber kræve, at vende tilbage for uanset hvad grunde,det skal være ledsaget af et Return Merchandise Authorization (RMA) Nummer.Køber skal kontakte os via e-mail eller som besked, før du vender tilbage.Varer, der returneres uden et RMA-nummer# vil forsinke tilbagebetaling proces eller blive ignoreret.

2.Vi giver 12 måneders garanti på alle vores produkter .Tilbagesendelse shipping fragt skal betales af køberne, hvis dine varer skal sendes tilbage til reparation, tilbagebetaling eller erstatning.Brug venligst Lokale anbefalet Post, luftpost til at returnere varen.Vær venlig ikke at benytte UPS, DHL ,FEDEX og andre express shipping metoder, som vil medføre, at importen skat anmodet om Kina Brugerdefineret.

Feedback:

1.Vi er virkelig sætter pris på din positive feedback eller fem stjerner feedback hvis du er tilfreds med vores produkter ,og i mellemtiden er vores system vil også lade positiv feedback for dig automatisk.

2.Bedes du kontakte os via e-mail øjeblikkeligt, hvis din vare har noget problem, når du modtager det.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.Du må ikke åbne en tvist eller forlader en negativ feedback, før du kommunikerer med os.

Ønsker dig en behagelig shopping oplevelse i vores butik!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke JCbatterystar
Garanti 1 År
Batteri Celler 4 Celler
Type Li-polymer
Kapacitet 7900mAh/60.4Wh
Model-Nummer R15B01W
Kompatible Mærker Xiaomi
tilstand Ny original
Pakke Ja
Batteri Spænding 7.6 V
farve black

Relaterede varer