Disney afslappet lærred stor pose pige nye Minnie mouse stor kapacitet Mickey tote taske one-shoulder tasker

kr106.64

Dukker & Bamser

Varebeskrivelse


Bemærk:

Hurtig bemærkninger:denne butik standard gennem kurer,et enkelt stykke generation håret igennem Hurtig,en multi-stykke engros standard i Almindelighed,såsom behovet for at sende anden fragtmand, bedes du kontakte kundeservice for at ændre pris forskel!

Levering engagement:denne shop er en fabrik, der direkte butikken,for at sikre, at du kommer til første-hånds kilder,der er ingen mellemliggende forretning link. På denne side skriver den engrospris, at ab fabrik,beskedne overskud, ikke mod tilbuddet.

Bestillingsoplysninger: mere end 100 engros priser er for pris,varighed, tidspunkt for bestilling ifølge fabrikken enkelt række tilfælde høring. På grund af de ordrer, for de solgte varer,ingen ophobning af risiko,heller ikke involveret i opgørelsen af den finansielle pres,så pris forskellen er stor,håber købere forstå.

På lager:på grund af fabrikken i varer, samt flere salgskanaler på samme tid salg,den officielle hjemmeside for opgørelsen er ikke tilladt. Inden betaling, bedes du kontakte vores kundeservice for at kommunikere om. Bekræft spot nok du har brug for antallet af re-betaling.

Om farve forskel:denne shop alle produkt-figur for butiksindehaveren reel chance figur,denne shop er alle produkt er alle i samme lys,det samme miljø til at skyde,fordi de enkelte købers skærm eller mobiltelefon skærm, lysstyrke og farvetemperatur for at indstille forskellige i form og billeder vil uundgåeligt have en lille farve forskel,håber at forstå. Ejeren er en professionel kvindelige taske,ikke-professionelle tegning,det kreative aspekt er ingen teknologi og erfaring,tilgiv mig.

Efter-salg engagement:denne butik sælger alle de taske support 7 dage ingen grund til, fabrikken lover i sign-off datoen for 1 år til at møde remmen knækker,kroge fejl gratis reparation! (Lynlås,læder,mens olie,klud af normal slitage er ikke dækket af garantien),kan du kunden er ansvarlig for tur / retur forsendelsesomkostninger.

Du må ikke modtage betaling er ikke modtaget Mail(porto Pro nu betaler Åh),til at betale alle afvist,kan du sende tilbage kurer forsendelsen nummer for at være sikker på at huske, Åh,det er meget vigtigt at Ha! Tilbage dele skal bruge kassen(kassen kan ikke være den oprindelige kasse,men sørg for ikke at presse den taske)i den originale emballage for at vende tilbage,som med en kurer, taske eller anden pose tilbage,vi nægter at underskrive,og knuse den taske er ikke længere givet til reparation og restitution . Den taske over den originale emballage, der ikke kan fjernes,såsom ikke-vævet stof,plast pose,papirstop,mindre som spænde 5- $ 10(Mobiltelefon, hvis der er emballage,der fjernes, ikke kan returneres)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Advarsel m
Materiale Nylon
Model-Nummer m
Mærke Disney
Aldersgruppe Voksne
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Unisex
Dimensioner m

Relaterede varer