Gummi Bil Væggen Vagt Kofanger Sikkerhed Parkering Hjem Væggen Beskyttelse Døren Protector Garage Tykkere Sort Bomuld Anti-kollision

kr22.95

Varebeskrivelse


Featuresuff1a

Produkt Navn:Anti-kollision gummi bomuld

Produkt materiale:EVA

Produkt størrelse: 200*20*0.6 cm (længde * bredde * højde)

Descriptionuff1a

1.Bedre Beskyttelse - Overflade tilbyder moderat beskyttelse til din bil døren og garage væggen for at undgå skade forårsaget af en moderat virkninger.

2.Top Kvalitet og Øko-Venligt Materiale - høreværn er fremstillet af EVA-materiale.Det er fuldstændig miljøvenligt materiale

3.Fuld Beskyttelse, og som er Egnet til forskellige Typer af Vægge - ridsefast blødt skum strimmel til garager.Og også the strip kan skæres i flere stykker eller forskellige former, som passer til alle typer vægge.

4.Lækker Overflade Design - Detaljer, der gør hele forskellen.Denne bil garage døren protector har været anvendt med de mest udsøgte design i verden.

5.Enhver dråbe vand eller vand rødmen være modstand af særlige teksturer og riller.Det er også meget nemt at blive renset.

Størrelsen chartuff1a

200*20*0.6 cm (længde * bredde * højde)

Package includeduff1a

1*Bil Døren Protector

Bemærkninger:

1. 1 inch = 2.54 cm

2. Bemærk måle dig selv at vælge den rigtige størrelse.

3. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Passer til alle modeller Ja
Placering Indendørs Væg
Type Lydisolerede Bomuld
Materiale PVC

Relaterede varer