Magnetisk Dual Port Controller Oplader Stå for PS5 / PS4 / Skifte Pro / Xbox, En Serie X/S/ X /Elite Hovedtelefon Holder til Opbevaring

kr70.28

Videospil

Varebeskrivelse


Multifunktions-Dual Controller Opladeren til PS5/PS4/Skifte Pro/Xbox/S/X/Elite/Serie X Gamepad Power-Dockingstation Hovedtelefon-Holder

Funktion:

1. Når opladeren oplades to Controllere på samme tid, for at give tilstrækkelig strøm, det skal være udstyret med en oplader med et output 5V 2A ovenfor.

2. Når controlleren er slukket, afgifter base kan oplade controlleren i omkring 3 timer.

3. Den normale ladestrøm af controlleren er om 600mA for en enkelt port; den ladestrøm af to controllere på samme tid er 1,2 A.

4. Med over-spænding og under-overspændingsbeskyttelse, beskyttelse mod overbelastning, kortslutning beskyttelse, når den er i beskyttelse, de røde og grønne lys på tværs af blottere.

5. Det hvide lys i logo position er altid på.Når du er i standby, vil det grønne lys af de to indikatorer er altid på og det røde lys er slukket.Når batteriet oplades, vil den tilsvarende grønne lys slukkes, og det røde lys er altid tændt.

6. Når det er fuldt opladet, er den tilsvarende røde lys er slukket, og det grønne lys er altid tændt.Fjern håndtaget og skifte til standby-tilstand.

7. Opladningen metode er magnetisk opladning.Det er udstyret med seks magnetiske suge hoveder og 1x 1,2 m Type C opladning kabel. (Den midterste del er aftagelige og løftbare hovedtelefon holder til nem opbevaring)

Specifikation:

Produkt Størrelse: 290 X 175 X 110mm/11.42 X 6.89 X 4.33"

Anvendelse: til PS5/PS4/Skifte Pro/Xbox/S/X/Elite/ - Serien X-Controller

Bemærk:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Controller Oplader Dock

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke ALLOYSEED
Kompatibel Mærke/Model Sony
Model-Nummer Controller Oplader Dock
SONY Model PLAYSTATION4
Certificering CE

Relaterede varer