Sunland Ansigt Klud Badekar Makeup Remover Klud, der er Ekstra Blød Facial Cleansing Håndklæde Bambus Trækul Vaskeklude 12Inx12In 3/6 Pack

kr89.14

misc

Varebeskrivelse


Produkt Beskrivelse

Sunland Ansigt Klud Makeup Remover Klud, der er Ekstra Blød Facial Cleansing Håndklæde Bambus Trækul Vaskeklude til Ansigt Størrelse: 8inx16in/11Inx11In/12Inx12In/16Inx32In Pakke:pakke med 6 stk.

Materiale

20% Bambus Trækul Fibre, 30% Polyester og 50% Polyester/Polyamid Sammensatte Fibre; Ekstraordinær sugeevne, tørrer hurtigt og langvarig blødhed og holdbar.Disse letvægts ansigt håndklæder giver behagelig dækning til daglig brug.

Kemiske Gratis

Alle fysiske ,kemiske gratis udrensning microfiber facial klude.Fjerner alle dine makeup med bare vand, inklusive vandfast mascara på få sekunder.

Pleje Vejledning

-Kan maskinvaskes under 40Ž i blid cyklus og tørretumbles ved svag varme.Bemærk vaskes, før det bruges første gang. -Brug ikke blødgøringsmidler, da de har tendens til at blokere for mikro-huller i fibre, der fører til nedsat sugeevne.

Forsendelse

Vi plejer at sende ud til de ordrer inden for 1~5 dage (undtagen helligdage).Alle parceller er tracking-numre og kan spores.Vi vil ikke lade vores oplysninger i parcel på dropship ordrer.Leveringstid: Til Asien og Nordamerika, er det normalt tager 3-15 dage.Til Europa, Midt-Øst, Oceanien, tager det som regel 10-30 dage.Til Sydamerika og Afrika, det tager normalt 30-60 dage.

Selskabet service

Velkommen til butikken!Vi er en producent med ti års erfaring, og tilbyder en bred vifte af produkter, til konkurrencedygtige priser.Give engros brugerdefinerede logo, mønster, emballage og andre tjenester.Hvis du har en stor eller tilpasset køb, ville vi være glade for at kontakte dig.Vi er en troværdig og ærlig sælger.Alle vores produkter er helt ny, høj kvalitet, hurtig levering, og god service, kan du være sikker på at købe.

KUNDESERVICE OG FEEDBACK

Hvis der er et problem med din ordre, bedes du KONTAKTE OS FØRST via e-mail eller TradeManager.Vi vil arbejde med dig for at løse problemet.Vi bestræber os på at 5-stjerner i Feedback.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os og lad os vide hvad vi kan gøre for at gøre din oplevelse bedre.Kundetilfredshed er vores første prioritet.Vi vil lade positiv feedback til kunder, der gennemfører en transaktion med os.Kontakt os, hvis du ikke er 5 stjerner er tilfreds med vores service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke SUNLAND
Vægt 35g
Disponibel No
Type ansigt håndklæde
Stil Almindelig
Absorption 20s,-25s
Sæt Type Ja
mønster Garn, Der Er Farvet
Form Rektangel
Model-Nummer nbztgrey
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Microfiber Stof
Funktion Maskine Afvaskelige
Technics Strikket
Mønster Type Solid

Relaterede varer