100PCS Fødselsdag Balloner 12 Tommer Tema Part Forsyninger 2020 Ny

kr38.28

Event & Fest

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1、PRODUKT INFORMATION: balloner 100PCS (50 hvide balloner, 50 black balloner),Og trykte noder note af dette tema tegnet mønster.

2、Holdbar Ballon: Lavet af høj kvalitet naturlige latex.Du kan fylde dem med helium, i luften eller i vandet.Sikker og ikke-giftig, der er egnet for børn at spille.

3、HØJ QULITY:Balloner er lavet af sikre og miljøvenlige materialer.Sikker og ikke-giftig, der er egnet for børn at spille.Disse farverige vil gøre din fest mere festlig og uforglemmelig.

4、Part Forsyninger : Fødselsdag fester og sociale sammenkomster for forskellige grupper af mennesker.party prop til Venner, fans, carnival part dekorationer, forskellige politiske baggrund, musikalsk fest, home decor, kort video indsamling osv.Især stor for de fans

5、Efter salg: hvis vores produkt med ethvert problem med kvaliteten.det er vigtigt, at du kontakter os først.Vi vil give dig en tilfredsstillende service.

Specifikation:

Navn: Tiktok Tema Part Ballon

Størrelse: cirka 12 inches

materiale: latex

Packing Liste:

Ballon*100

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Lejlighed EFTERÅRSFERIE
Klassificering Ballon
Form, Stil Antal
Materiale Plast
Sæt Type No
Model-Nummer Tema-fest dekoration balloner
Type Engroshandel No
Antallet af Pc ' er Andre

Relaterede varer