Varm Bil telefonholder 360 Rotation Mystiker Phone Clip Holder Stand Bruser Opkald Cup Kalder Smart phone GPS Support Dropshipping

kr73.26

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. Velegnet til Cup Indehavere af Enhver Størrelse: gummi-belagt indehaveren vil udvide eller kontrakt låsen i enhver størrelse, kopholder for at sikre telefonen sikkert på plads.Bare sæt den i, og drej den, hver gang at gøre det til et perfekt match!Din telefon vil aldrig være irriterende mere, og de fattige indehaveren ikke kan holde det stramt.Cup opkaldet forbliver stærk og holdbar i kopholderen, så din telefon er altid tilgængelig!

2. Tilt, Dreje og Rotere 360°: cup-type telefon holder til bilen kan justeres op og ned og drejes til venstre eller højre for at få en præcis vinkel i løbet af dagen eller om natten.Det kan endda dreje 360°, hvilket gør det lettere at følge GPS ' en.

3. Lås Telefonen i Position: justerbar holder, vil være en vanskelig opgave på en størrelse enhed.Dette er et af de mest eftertragtede tilbehør i telefonen, indtil du trykker på knappen for at frigøre telefonen.Det kan rumme gamle mobiltelefoner, nye smart phones eller en smart phone skærm størrelse.Selv gamle flip-telefoner og telefoner med populære indehavere kan bruges i vores indehavere!

4. Tillader Opladning: i Modsætning til andre telefonholdere, vores indehaveren har en plads til opladning, så kablet vil ikke blive forstyrret.Og der er ikke længere et rod af store ledninger—de vil holde sig pæn og skjult under kopholder.Ikke mere sammenfiltrede ledninger!

5. Ikke Kun Din Bil: Hvor vil du bruge vores beslag?Hvis du har en kopholder, kan du bruge vores produkter!Prøv det på en båd eller golf cart-det kan holde din telefon sikkert på plads!Vores stand er egnet til ethvert kopholder.Bare sætte den ned, stramme det, og presse den for at fastgøre det forsvarligt.

Specifikationer:

Navn: Mobile Phone Holder

Netto vægt: ca 271g

Brutto vægt: ca 275g

Størrelse: 6*6*20 cm/2.95*2.95*7.87 tommer

Emballage: karton

Pakning størrelse: ca 9*12*18cm/3.54*4.72*7.09 tommer

Packing Liste:

1*Mobil Telefon Holder

Bemærk:

På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakning Karton
Funktioner Tilt, Rotate and Rotate 360°
Navn Mobiltelefonholder
Størrelse about 6*6*20cm/2.95*2.95*7.87inch
Støtte Dropship/Engros/Epacket
Materiale Høj Kvalitet
Mærke Younar

Relaterede varer