Magnetisk Børnesikring, Beskyttelse Af Børn Baby Safety Låse Skuffen Låsen Låge Lås Limiter Børn Sikkerhedslåse

kr22.64

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

1. Opgraderet version-af feedback fra vores kunder, denne nye version har en længere krog arm, som kan anvendes normalt, selv i køkkener med overhængende bordplader.Det har også en større selvklæbende overflade og er sikrere!

2. Det er bekvemt for voksne til at åbne og beskytte børn sikkert-låsen kan håndtere mindst 20 pund (omkring 9,1 kg) af trækkraft, hvilket er nok til at låse skabet på barnet.På samme tid, forældre og voksne nemt kan åbne skabet uden særlige taster eller magneter.

3. Nem installation, ingen skader-uden brug af værktøj!Brug stærke klæbemiddel til at installere.Der er ingen grund til at bore huller og skruer på skabe, skuffer og skabe, limen kan fjernes uden at efterlade mærker.Dette er især nyttigt for lejere.Dine møbler vil ikke blive beskadiget til at beskytte din nysgerrige børn.

4. Usynlige design-i Modsætning til andre magnetiske og knap låse, disse låse er skjult bag dine skabe og møbler, døre, og skjule opmærksomhed på dine nysgerrige børn.Dit køkken ser så smuk, som de møbler, og vil ikke blande sig med sin æstetik.

5. One-size-fits-all-låsen kan passe dit kabinet, uanset om det er en cross bar eller dets størrelse.For frysere uden tværs af barer, der er knyttet spænde låse låsen på plads.

Specifikationer:

Produkt størrelse: 17.5*17*4CM

Produkt vægt: 100g

Vigtigste materiale: ABS

Vare emballage: hvid box emballage

Andre parametre: lim

Farve Kategori: Hvid

Formål: velegnet til mange forskellige vinkler

Pakke Inkluderet:

1*Beskyttende kabinet lås

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Brug Skabslåger
Materiale Plast
Funktion skab lås
Aldersgruppe 12+y
Element Type Kabinet Låse & Stropper
Køn Unisex
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer