MISECU 1080P WiFi Kamera Genopladeligt Batteri Drevet Trådløs Sikkerhed IP-Kamera PIR Motion Detect Vandtæt Udendørs App Udsigt

kr308.56

Video Overvågning

Varebeskrivelse


WiFi Genopladelige Batteri Kameraet, Elsker Dit Hjem, For At Beskytte Dit Hjem !

1080P WiFi batteri drevet kamera kan nemt installeres, tilslut netværket med 2,4 Ghz signal (5 ghz understøttes ikke), kan du placere den på bordet eller hænge på indendørs/udendørs væg uden at bekymre dig om irriterende ledninger og enhver komplicerede værktøjer.Det kan hjælpe med at beskytte dit hjem eller forretning fra ethvert indbrudstyv eller ubudne gæster, selv uden en strømforsyning.

Bemærk: Ikke støtte 7/24 hele dagen optagelse.Det eneste begynder at optage videoer, når PIR sensoren i kameraet registrerer bevægelser af den menneskelige krop.Du skal installere microSD-Kortet (medfølger ikke), før du tænder kameraet.Dette kamera understøtter microSD-Kort med en kapacitet op til 128G.Arbejder kun med 2,4 GHz Wi-Fi-router, der ikke arbejder med 5 ghz Wi-Fi.Virker kun med CouldEdge app, andre tredje parts apps, der ikke understøttes.

Genopladeligt Batteri

Den leveres med et genopladeligt lithium-batteri,som kan oplades direkte via USB-kabel.lang standby tid,praktisk og spar mange penge

LANG STANDBY-TID

Leveres med en 6000mAh genopladeligt batteri, der kan varer op til 2-3 måneder når den er fuldt opladet.Det giver dig automatisk besked, når batteriets kapacitet falder til 20%, så du ikke går glip af nogle gode minder med din familie, og altid holde dit hjem er sikret.

Super Nem Installation

95% købere tage mindre end 10 minutter at sætte den op uden brug af værktøj.Det kommer med en magnetisk beslag og dobbeltklæbende tape.Du kan installere det overalt fleksibelt.

Ingen Ledninger, Ingen Ledninger og Ingen Bekymringer

Er du træt af at bore huller eller ledninger?Dette WiFi Kamera Overvågning er 100% wire-fri,kan du placere og flytte det hvor som helst frit og installere det i minutter med ingen kabler er nødvendigt.

Megnetic Vægbeslag,Sted Og Flytte Hvor Som Helst

Med magnetiske vægbeslag kan du placere trådløs sikkerhed kamera på en hylde eller en anden flad overflade,i børneværelset,pet ' s værelse,garage, etc.,eller monter kameraet på en væg,inde og ude

PIR bevægelsesføler,Instant & Præcise Indberetninger

Misecu batteri overvågning kameraer bruger en Passiv Infrarød (PIR) sensor til at registrere bevægelse.Denne indbyggede sensor registrerer varmen fra mennesker,det giver næsten ingen falske alarmer.Når PIR er udløst,vil det skubbe alarm besked til din mobile enhed,og Alarm billede og optage video på SD-kortet.

To-Vejs Lyd

Den Misecu batteridrevne kameraets indbyggede mikrofon og højttaler med anti-støj-teknologi, som giver en klar lyd, og giver dig mulighed for at kommunikere med din olders, børn eller kæledyr er meget flydende, også for at advare om eventuelle ubudne gæst

Dual Lagringsmuligheder

Du kan også bruge max 128G microSD-kort til at gemme og afspille videoer, som er optaget af dette udendørs overvågningskamera.

Den krypterede Cloud storage giver giver dig mulighed for at få adgang til og afspille video historie når som helst, hvor som helst fra.

25fps Glattere og hurtigere streaming af videoer onling

1080p Klarhed, Dag eller Nat

1920×1080 (1080p fuld HD-video.trådløs kamera leverer klare, skarpe live-stream optagelser til din smartphone, dag eller nat, så kan du se hver eneste detalje

IP 65 Vandtæt/Vejrbestandig

IP65 Certificeret vandtæt og ekstrem vejrbestandig design for beskyttelse fra de elementer af natur, regn, hagl, storm, sne eller skinne.

Dele til Venner

Støtte forskellige brugere,kan du tilføje venner på APP og dele med gode venner til at beskytte dit hjem og familie sammen.

Produkt Detaljer

Pakken indeholder(kamera har indbygget 6000mah batterier):

- 1 x 1080P Wi-Fi Kamera Batteri

- 1 x Udendørs vægbeslag

- 1 x Magnetiske beslag

- 1 x Hurtig Brugervejledning

- 1 x USB-kabel

- 1 x Skruer Taske

- 1 x 3M film

- 1 xSD-Kort (Option)

1.Du bedes venligst bekræfte din adresse omhyggeligt, når du laver

2.ordren.du skal især kontrollere dit postnummer og by, er korrekte oplysninger , ellers vil din pakke vil ikke blive skib ud.Hvis du vælger hurtig forsendelse og din adresse er defineret som fjerntliggende område af Fedex /DHL/TNT/EMS, du skal betale ekstra $30 fjernbetjening shipping gebyr.Eller kan du give os en ny, en anden adresse, som ikke er fjernbetjeningen.Fjerntliggende område ind via link(vælg 30stk,så betaler 30USD) :

1. Et års garanti for alle produkter.Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for de omkostninger, af hvilke dele der skal udskiftes.

2. Item garanteret til at arbejde,eller vi erstatte det, hvis varen DOA(Dead for Ankomst).Købere returnere det inden 15 dage,vil vi erstatte det med nye konto, efter vi har modtaget DOA element.

3. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske compay til at inddrive de omkostninger, skader eller tab

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Boliger Materiale Teknisk Plast vandtæt
Strømforbrug(W) Antal 3W
Alarm Handling Lokal Alarm
farve Hvid
Minimum Belysning(Lux) 2 Lux
Type IP-Kamera
Betragtningsvinkel 110°
TF Kort INGEN
Video Kompression Format H. 265
High Definition 1080P(Full-HD)
Netværk 2,4 GHz-Netværk, som ikke understøtter 5G
Installation Normal
Ekstern Visning CloudEdge til IOS og Android
Strømforsyning Normal
IR Afstand(m) 30 Meter
Megapixel 2MP
Mærke MISECU
Linse (mm) 3.6 mm
Understøttede Mobile Systemer Android
Driftstemperatur -10-50 Celsius
Sensor CMOS
Vægbeslag Side
Strømforsyning(V) Dc 5 v
Teknologi Infrarød
Model-Nummer MR-20
Funktion Strøm eller Batteri( medfølger Batteri)
Video Opløsning 1920*1080p 25fps realtid
Opbevaring Cloud/Max 128 GB Micro SD-kort (option)
Audio-Udgang 1CH BNC
Infrarød 4STK IR LED IR Afstand 25M
Stil Box Kamera
alarm system PIR bevægelsessensor&e/APP tryk
To-Vejs Lyd har indbygget Mikrofon og højttaler
Dimensioner (L x W x D)(mm) Som billede
Forbindelse 2,4 g
Netværk Brugerflade Wi-Fi/802.11/b/g
Specielle Funktioner Vandtæt / Vejrbestandig
Understøttede Operativsystemer No

Relaterede varer