Type L 20cm USB 3.0 ER Mand til 3.0 AF Kvindelige 90 Vinklet Udvidelse Adapter kabel til højre/venstre/op/ned kabel til Tablet

kr28.97

Computer & Kontor

Varebeskrivelse


Funktion:

1) vinklet 90 grader usb3.0-stik, skal du gemme sted, praktisk til forbindelse i snæver plads

2) USB 3.0-forlængelse af kabel, hurtig overførselshastighed, Dobbelt folie skjold og indre membran bilayer; Anti-indblanding sikker og stabil overførsel; parsnoet kabel, overførselshastighed på op til 5 Gbps.

3)det giver dig mulighed for at nemt tilslutte din USB 3.0-enhed med hårdt for at nå USB 3.0-port på din Mac eller Windows PC.

4)Høj Kvalitet Afskærmning kabel forhindrer elektro-magnetiske forstyrrelser og giver superspeed USB 3.0-data synchonization.

5)Revolutionerende 2-i-1 kabel til opladning af strøm og overførsel af data samtidig Fantastisk til bagsiden af computer, TV, DVD-afspiller eller en genstand mod en mur Kompatibel med USB 3.0 Specifikationen 2.0 og bagudkompatibel.

Specifikation:

Type : type L 3.0 USB-forlængerledning Materiale: ABS Størrelse: 20 cm Farve: Sort USB 3.0 ER at USB 3.0-AF-adapter Super-speed USB 3.0-90 Grader buede bøje sortiment: bærbare computere, digitale kameraer, trådløse USB-kort, U disk, kortlæser, tastatur og mus alle har brug for 90 grader højre vinkel drejning lejligheder

Pakken indeholder: 1 stk* L-type 3.0 USB-forlængerledning

Q & A:

1)Q:Kan disse håndtag høj hastighed docking-stationer?

A:De skal.Jeg bruger det til en ekstern harddisk, der er tilsluttet til min Xbox one s og så vidt ikke noget problem overhovedet.Jeg vil anbefale

2)Q:Kan dette bruges til at tilslutte en usb-stikket som en udvidelse til at oplade en iphone, en ipad, en android mobiltelefon, eller en lignende enhed?

A:Det er præcis, hvad de er til, for at forlænge en USB-port.Den rette vinkel plug holder tæt forbindelse til kilden og arbejder med en USB-program.

3)Q:Er disse kabler normeret til i-væggen bruge? (markeringer ville sige noget i retning cl2, cl3, eller cm)

A:Nej, men du kan køre dem gennem væggen kanal, tjek de lokale regler.Hvis du planlægger at bruge dem til at ændre retning af et stik i væggen boks, der ville svare til kanal.Igen, de lokale bestemmelser variere.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer DN0368
Produkt Linje Diameter OD4.5mm
Længde 20cm
Interface Type Standard USB3.0
Anvendelse Alt udstyr, der kræver en 90 graders drej til højre vinkel
Type Hi-Speed USB 3.0 forlængerkabel
Funktion Dataoverførsel, opladning
Application1 For TV, bærbar computer, kamera, USB-flash , kortlæser, tastatur, mus osv.
Køn Mandlige og Kvindelige

Relaterede varer