Mode 12 mm bredde Tungsten ring, Mænds Ringe Klassisk Ring,Sølv farve

kr132.94

Varebeskrivelse


TIP: 1. Hvis der er behov bogstaver,plese Forlade din ku breve (ikke mere end 15 bogstaver) eller et logo til mig ved at bemærk i den rækkefølge.For eksempel: Tenny+Q006 logo,skrifttype, B14, inde i ringen

P produktets Beskrivelse

Tungsten Bryllup Band med Comfort Fit.Satin/Børstet, Poleret

Denne ring er Kobolt Fri og Allergivenlige .

Materiale: Wolfram Carbide

Bredde: 12 mm bredde 2,2 mm tykkelse

Om Gravering

Om man måler størrelsen

Ved at måle din finger størrelse, før du køber det, for wolframcarbid ringe ikke kan ændres i størrelse.Papiret måling er beregnet kun til reference.Vi vil gerne foreslå, at du har din finger en størrelse på en guldsmed for en præcise ring størrelse.

Produkt Garanti

Vi er forpligtet til at Kongen ' s kreditværdighed, og håber at alle ringe kan holde en god stand, så giver vi LIVSTIDS GARANTI.Men det normalt kun omfatte spørgsmål, der var indbygget i selve produktet, med undtagelse af den skade, der hidrører fra køberne selv.

Wolfram Ringe Vedligeholdelse Tips

1.Wolfram ring rengøring:

Din tungsten ring, kræver ingen kompliceret rengøring eller vedligeholdelse procedurer.For at gøre en rengøring løsning til wolfram smykker, blot blande varmt vand med et par dråber mildt rengøringsmiddel.Det er bedst at undgå ved hjælp af en ultralyds smykker renere, når rengøring af wolfram ringe.

2.Wolfram Ring Pleje Tips:

Holde din tungsten ring væk fra supersonic renere, damp renere eller skrappe kemikalier, som kan forårsage pletter på overfladen af ringen.Wolfram Ringene er meget holdbare, men skrøbelige og kan knække under barske konsekvenser.Selvom det er sjældent, at droppe ringen på en hård overflade kan forårsage en lille revne i ringen overflade.Det er bedst at opbevare din tungsten ring separat.Når du tager off tungsten ring, du kan placere det inde i den gratis ring box og derefter sætte kassen i et sikkert rum.

Perfekt Produkt Viser

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Lejlighed Party
Metaller Type WOLFRAM
Overfladen Bredde 12mm
Mærke DEINEI
Køn MÆND
Form\mønster RUNDE
Element Type Ringe
Bøde eller Mode Mode
Stil Casual/Sporty
Materiale Metal

Relaterede varer