Nyeste 15 ml Hvid Gennemsigtig Star Mærkat Speciel Lim Søm Kunst Klistermærker Udsmykning DIY Nail Forsyninger

kr35.42

Varebeskrivelse


15 ml Hvid Gennemsigtig Star Mærkat Speciel Lim Søm Kunst Klistermærker Udsmykning DIY Nail Forsyninger EY669 Beskrivelse:

Funktioner:

Widly Brug - Store til både professionelle negle specialist eller nail art elev, der er egnet til negle saloner og DIY nail art på hjem, vidunderlige gave til din kone, kæreste, mor eller søstre, og fremragende til Fester/Bryllup/Kostume ball/Halloween/Jul/etc,De Bedste gave ide til kvinder.

Let At Anvende - Tryk folien på negle efter anvendelse af farvet polsk, bare et par sekunder, kan du få den fine nail art design.Det kan bruges til regelmæssig polske og UV gel polish.nybegyndere kan også komme en perfekt søm kunst design på få minutter.Fra super søde ud af glam, udtrykke din personlige stil i et øjeblik.du vil finde din fordel fra nail art mærkat samlinger, Med så mange designs at vælge imellem, og så mange måder at bære dem, muligheder for at pryde dine negle er uendelige.

Lavet Af Ikke-Giftige Materialer - søm overførsel klistermærker & decals Lavet af ikke-giftige materialer, disse folier er sikker at bruge.Denne serie af produkter er alle udviklet som miljømæssige materialer til gravide kvinder eller børn, og er ikke begrænset til, enhver hud kvalitet.

Sådan skal du bruge:

For det første,påfør et lag af stjernede lim på neglene, skal du vente, for 9 minutter for at tørre, og vent til limen bliver gennemsigtig!

For det andet, at Holde sig på stjernehimlen mærkat og tryk den flad. (Sørg for at vente, til limen bliver gennemsigtig!)

Endelig, Holde sig til din fordel udseende og riv den nederste lag film.Afslut med at påføre lak, hvis det er QQ neglelak, sætte det i sæl!

Bemærk:

Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling

Beskrivelse:

Størrelse:2x2x5cm

Kapacitet:16ml

Pakken Indeholder:

1xStar Mærkat Speciel Lim

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Gel Polish
Mærke Y&W&F
Mængde 1 stk
Model-Nummer 264976
NETTO VÆGT 15ML
Ingrediens as

Relaterede varer