Amerikansk antikke 150-260cm teleskopstang, brusebad gardin stang, brusestang, dør gardin stang, tøj tørring pole,

kr314.89

Home Decor

Varebeskrivelse


FAQ

1.Skal jeg betale for told?

Du kan blive opkrævet told og afgifter for noget, der er købt online.Køber har selv ansvaret for brugerdefinerede skatter.

2.Hvad skal du erklære, at told?

Vi har normalt erklære, at den lavere pris på fakturaen/regningen for at hjælpe med at undgå told, men hvis du har nogen anmodning om erklæring, kan du efterlade os en besked på ordre før levering.

3.Kromatisk Aberration

Om Kromatisk Aberration Alle de produkter, billeder er taget af reelle produkter,men der kan være en lille farve forskel skyldes stråle af lys og computer skærm.

4.Hvis jeg kun skal 12pieces ,hvordan man kan gøre det for?

Hvis du kun har brug for 12pieces,bedes du bestille mængde 2,og efterlade en besked, skal 12pieces,men du må ikke slutte den betaling, når vi har modtaget din ordre,vil vi retfærdige pris, 12pieces,så du er færdig med betalingen. 5. Kan jeg få en prøve først?Og hvordan ser det ansvar?Ja, gratis prøve er til rådighed med fragt indsamle eller forudbetalt. 6. Hvad er fordelen for langsigtet importører eller forhandlere?For de faste kunder, og vi tilbyder utrolige rabat og gratis prøve gratis.

Stang Materiale: Høj Kvalitet Mild Stål Stang Hoved Materiale: Høj Kvalitet Harpiks Denne stang kan bruges til reol, i vinduet, skab, badeværelse osv.Længden kan justeres i forhold til dine forskellige behov.Nem installation uden brug af værktøj, ingen skader på vægge eller døre eller vinduer.Med høj kvalitet og holdbare resultater. 100% helt nye og i god stand.

1. Vi accepterer TT,Western Union,Alipay Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Vi sender til hele Verden, undtagen Nogle fjerntliggende områder.

2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol.Normalt sender vi din ordre ud i 2-5 dage.

3. Vi kun sender varen til www.phyto.dk adresse.Før du køber, skal Du sørge for, at din adresse er korrekt.Hvis ikke, bedes du rette det, før betaling.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.Giv os venligst en positiv feedback.Mange tak!

2. Seriøs Køber Kun!Bedes du afgive bud og foretage betaling, hvis du accepterer alle vilkår.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stang Materiale Blødt Stål
mønster naturskønne
Technics Elektroforese
Gardin Tilbehør Type Gardin Uafgjort Ringe & Spænder
Materiale Metal
Model-Nummer MMJJSCR003
Type Synlige spor
Rod Hoved Harpiks
Metal Type Kulstof Stål
Vægt Cpacity 4-6kg
Rør diameter 22-25MM
Mærke SUNFREE
Stof Type Blødt Stål
Stil Europa

Relaterede varer