Tilpasset Mænds kortærmet Buksedragt Triathlon Dragt Brugerdefinerede Cykling Skinsui Høj Kvalitet Fabrikken Direkte Salg med Hurtig tør Bike Wear

kr282.81

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


Velkommen til at bestille en check størrelse tabel bofore du placerer en ordre, bedes Dette er Asian Størrelse, der er Mindre end Eu-Størrelse."Det Tyder på Brystet" og "Foreslå Vægt" er de mest vigtige.Pls reference disse to forslag til vælge din størrelse.

Købere Vis

100% Ægte billeder

PS : Meget god sælger, Meget god ven.Tak for din positive feedback og fede fotos.Jeg var heldig at møde dig.Jeg velsigner jer.Alt går godt med dit arbejde.Bedste ønsker!

Velkommen Vi kan gøre dine egne brugerdefinerede design:enhver størrelse og farve ,logoer, du kan lide, vil Vi også give alle team cykling passer, hvad du kan finde forlad Venligst i din ordre, det billede, du vil tilpasse Vælge den størrelse, du ønsker, at vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedst vi kan, Vi kan gøre alle de hold, Alle brand trøjer Man kan gøre, hvis du har brug for, så kontakt mig ser frem til dit brev

Produkt Skærm

Vis Detaljer

100% ægte billede

Forsendelse

1. Vi Skibsfart med Kina Post, luftpost, at de fleste lande.Det er Gratis Forsendelse.vi har brug for 1-2 hverdage til at håndtere det, før du sender det ud. (hvis vi mødes Kinesiske helligdage, dage, vil blive forlænget på en hensigtsmæssig måde)

2. Hvis du ønsker at modtage det hurtigt, Pls vælge EMS(5-10 dage) eller DHL(4-8 dage) , Men du er nødt til at betale ekstra fragt-omkostninger.når du placerer en ordre, vil du se de præcise beløb.

3. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner.

4. Sørg for at give os de korrekte, præcise og detaljerede shipping Adresse (navn, telefon nummer og adresse er nødvendig)

5. Rusland venner,pls fortælle det fulde navn i henhold til den russiske Posthus Regler for modtagernes navn.

Vender tilbage

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering.

2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.

3. Du er velkommen til at kontakte os .så vi kan gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der måtte komme op med det samme, og vi sætter pris på den mulighed for at få en fair transaktion.Bare være open-minded!

4. Alle spørgsmål om et af vores produkter vil blive besvaret så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed

Velkommen forlad Venligst i din ordre, det billede, du vil tilpasse Vælge den størrelse, du ønsker, at vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedst vi kan, Vi kan gøre alle de hold, Alle brand trøjer Man kan gøre, hvis du har brug for, så kontakt mig ser frem til dit brev

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Trøjer Materiale 100% Polyester
Model-Nummer Sommer Trøje Sæt
Type Trøje Sæt
Sæson Sommer
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Ærme Størrelse korte ærmer
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Køn MÆND
Stil cycling skinsuit
Mærke SVBBZC
Sport Type Cykling/Mountainbike/Cykel Sport
Funktion Åndbart,anti-sved,hurtig tør
Materiale polyester, Lycra
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Lynlås Længde Fuld
oprindelsessted Kina

Relaterede varer