Stirling Motor Model Roterende Mekanisk Musik Boks Eksperiment Med Videnskab Motor Toy Mænd, Voksne Motor Modeller Hobbyer

kr506.14

Model Bygning

Varebeskrivelse


Stirling Motor Model Roterende Mekanisk Musik Boks Eksperiment Med Videnskab Motor Toy

Funktioner:

.Nyt Design: Dette Stirling motor model er perfekt kombineret med en mekanisk musik boks.Designet er nyt og unikt, formen er enkel og lækker, med en delikat træ-base, som viser en high-end smag.Den strøm, der genereres af Stirling-motor, der driver den mekaniske musik boks til at rotere, hvilket gør en behagelig lyd.Under iagttagelse af driften af Stirling-motoren, kan det også gøre music box lyd, bringe en bedre visuel og audio mening.

.Høj Kvalitet: De vigtigste dele er lavet af aluminium, som er stærk og holdbar.Den varme flasken er fremstillet af kvarts glas, med lav udvidelseskoefficient og høj temperatur modstand, fine håndværk, perfekt detaljer, præcis og pålidelig forbindelse for overførsel dele, og en kombination af tekstur og skønhed.

.Brændstof: 95% alkohol (skal være udarbejdet af dig selv), er opmærksomme på ikke tilsættes vand, petroleum, benzin, lettere olie, spiritus osv.

.Start Metode: Sted Stirling-motor model på et vandret bord, tilføje to-tredjedele af 95% alkohol alkohol lampe, antændes og varme i 30 sekunder, derefter drej svinghjulet, og motoren kan køre.

.Funktionsprincip: Stirling-motor udgange strøm gennem en cyklus af afkøling, komprimering, varme absorption, og udvidelse af luften i cylinderen.

.Brug Betydning og Værdi: Gennem hands-on drift, kan du observere processen af hele motoren, forstå arbejder princip, Stirling-motor, mere intuitivt, og uddybe din interesse i at lære fysik.

.Gave: Sin overlegne kvalitet, udsøgt udseende, og roterbar mekanisk musik boks gør det har en høj indsamling værdi.Det kan bruges som et high-end desktop dekoration, og kan også bruges som en smuk gave at give noget tilbage til andre.

.Alder: 14+

Specifikationer:

.Farve: Som Vist

.Materiale: Metal + Træ + Kvarts Glas

.Produkt Dimensioner: 10 x 10 x 7cm

.Produkt Vægt: 300g

.Pakke størrelse: 11,5 x 11,5 x 11,5 cm

.Pakke Vægt: 385g

.Pakning: Kasse

Pakke Indhold:

.1 x Stirling Motor Model

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Køn Unisex
Skala 1
Tema Andre
Ny byggesten for børn
Advarsel INGEN
Aldersgruppe > 14 år gammel
Oprindelse KN(Oprindelse)
plast montage toy blok samling legetøj
blokke legetøj kids legetøj, byggeklodser
BLOKKE blokke for børn
diy samling legetøj plast blokke legetøj
Materiale Andre
Mængden af Varer i Sæt Andre
Model-Nummer s3030881
Type Stirling Motor Model
samling legetøj samling legetøj for børn

Relaterede varer